Këngëtarja italiane, 34vjeçarja Lucia Caruso, e martuar dhe nënë e 3 fëmijëve, për arsye ende të pa sqaruar bie poshtë nga katet e sipërme të një ndërtese në qendër historike të Annuziata Tower, një qytet prej 40 mijë banorë të qytetit metropolitan të Napolit.

 

 

Gjendja e saj u shfaq shumë e rëndë dhe menjëherë është transportuar në spital, por vdiq pasi u shtrua, shkruan Il Messaggero.

 

 

Sipas dëshmive të mbledhura nga agjentë, udhëheqësi i parë Vincenzo Gioia, ka mbledhur informata nga njerëzitë që e kanë parë gjithë ngjarjen, ku disa njerëz u përpoqën ti kthenin mendjen gruas nga hedhja por ishte e kot.

 

 

Disa nga të njohurit kanë raportuar edhe në polici se këngëtarja vuante nga depresioni.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *