Këngëtari amerikan, Ray J ndodhet në spital. Dyshohet se artisti vuan nga pneumonia.

Mjekët kishin menduar se ishte infektuar me koronavirus, kështu ai ishte vendosur në repartin e koronës.

Pas pesë testeve që rezultoi negativ, ai u transferua në një repart normal.

Ray J është me oksigjen dhe ka vështirësi në frymëmarrje.

Mendohet se mund të dalë nga spitali në fund të javës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *