Këngëtari Ed Sheeran i ka befasuar të gjithë me veprimin e fundit. Ai ka planifikuar që të ndërtojë një dhomë varrimi nën dyshemenë e kishës së re në formë varke, e cila po ngrihet në mjediset e mini-fshatit të tij në vlerë prej 4.4 milionë euro në Suffolk të quajtur Sheeranville.

 

Fotografitë e reja tregojnë se objekti është në ndërtim e sipër. Ylli 30-vjeçar i popit mund të varroset në mjediset e shtëpisë së tij në fshatin Framlingham, nëse planet që janë paraqitur për varrin, miratohen.

 

Vendi privat i tërheqjes së Sheeran-it është modeluar me mure të lakuara në plan dhe në lartësi, të cilat i japin atij një ndjesi gjithëpërfshirëse në formë varke.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.