Kendall Jenner dhe rreperi ASAP Rocky më në fund janë gati të dalin bashkë në publik, duke konfirmuar njëherë e mirë lidhjen e tyre.

 

 

Një person pranë modeles dhe rreperit me famë botërore, thotë: “Gjërat kanë filluar të bëhen shumë serioze mes Kendall dhe ASAP. Të dy dëshironin të hidhnin hapa të ngadaltë e të sigurtë. Fillimin e lidhjes dëshironin ta kishin të zakontë, dhe kjo eshtë logjike pasi të dy kanë axhenda shumë të ngarkuara. Mbi të gjitha u pëlqen t`i lënë të tjerët kuriozë.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *