Në shtëpinë e modeles Angela Martini nuk ka nevojë për datë të shënuar për tu surprizuar, siç tregon edhe vetë ajo.

Një buqetë lule më 13 shkurt, në një ditë të zakonshme mes 365 ditëve të vitit. Kështu është surprizuar modelja nga bashkëshorti i saj. Trëndafila të kuq, një pusullë dhe shumë dashuri. Por prit pak, dhe disa lajme të reja nga Angela.

“Shën Valentini erdhi herët për mua, në fakt çdo ditë. Ne gjithmonë bëjmë gjëra ndryshe. Ah sikur ta dinit! Por kohërat po ndryshojnë dhe shumë gjëra po vijnë”, shkruan Angela krahas buqetës së luleve. Shumë gjëra? Epo presim surprizën e radhës nga Angela.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *