I ulur këmbëkryq dhe I intervistuar nga punonjësi i zyrës së shtypit në kryeministri, Edi Rama komentoi nga Nivica e Tepelenës programin ekonomik të PD , një koment ku ai nuk kurseu as ironinë.

 

Vecanërisht kur u ndal tek fondi 100 milionë euro që selia blu ka premtuar për bujqësinë, raporton Vizion Plus.

 

Programi i PD është faktikisht një menu për të ofruar të gjitha pjatat imagjinare për të gjitha kategoritë e njerëzve, për t’u bërë të ëndërrojnë një gjumë me gjellë pasanikësh siç thuhej tek “Lulëkuqe mbi mur”. Shqipëria reale, e njerëzve të punës është më e madhe se sa ajo virtuale, e pjatave bosh në gjumë. Do të mbetet si ato pjata bosh që nuk do të shfaqet kurrë në asnjë tavolinë.”,

One thought on “Këmbëkryq nga Nivica/ Rama tallet me programin e PD: Pjatë bosh që s’do shfaqet mbi asnjë tavolinë

  1. Ky ka të drejtë se per 8 vitet e tijë qeverisjes populli hante me lugë floriri,se ashtu u premtojë. Prandaj asnjë Shqiptar nuk u larguar nga Shipëria, bile erdhen edhe nga Siria pë të punuar në Shipëri.
    Ky është model që nuk e gjen kund vetëm në Shipëri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *