Ka nisur mbyllja e qendrave të para ta votimit pak para orarit zyrtar të caktuar nga KQZ-ja.

 

Infoamcionet bëjnë me dije se qendra e parë e votimit është mbyllë në Kavajë 20 minuta para përfundimit të procesit zyrtar të votimit. Eshte mbyllur qendra ne Bukaq fshat ne zonen administrative te Synej  nga ku 100 votues 57 jane regjistruar.

 

Në një prononcim për mediat kryetari i komisionit vendos ta mbylle QV per arsye te numrit te ulet te votuesve. Ndërkohë dy kutitë e votimit kanë ngel jashtë pasi KZAZ nuk ja ka marrë përsipër pa u mbyll orari zyrtar i votimit.

 

Ndërkohë procesi i votimit për zgjedhjen e 61 kryebashkiakëve të bashkive në vend dhe pse në një situatë të tensionuar politike, dhe pa pjesmarrjen e  opozitës përveç disa incidenteve të vogla ka qenë i qetë.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *