Subscribe

Deputeti i qarkut të Lezhës Eduard Ndocaj ka shpallur zyrtarisht kandidimin e tij për kryetar të Partisë Socialiste. Edhe pse zërat që thonë se nuk do të ketë zgjedhje brenda PS-së, Ndocaj shprehet i bindur se zgjedhjet do të mbahen. I etiketuar si deputeti kaubojs Ndocaj shprehet se e rëndësishme është që gara të jetë transparente dhe në fund të fitojë më i miri. Më tej Ndocaj shprehet se kandidimi i tij nuk është çështje personale, inati apo rivaliteti. Deputeti i Lezhës e njoftoi fillimisht ambicien e tij për te kandiduar ne rrjetet sociale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *