Kishte disa ditë që rreperi i njohur Majk kishte njoftuar fansat për këngën e tij më të re dhe tashmë kënga është lançuar.

 

 

Rreperi i Babastars ka ardhur me këngën “Katile”, një këngë ritmike, që është pëlqyer shumë nga fansat, pasi qendron më së miri në stilin e Majk.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *