U përfol për një shtatzani të tretë të Dukeshës së Anglisë dhe mesa duket është mëse e vërtetë.  Daily Mail ka zbuluar se Kate Middleton po pret një fëmijë dhe sipas dhe sipas gazetës, ajo mund të jetë rreth 8 ose 12 muajshe shtatzanë.

 

 

 

 

Gjatë ditës së sotme ajo ka anulluar një nga takimet e saj për shkak se nuk ndihej mirë nga ana shëndetësore.

 

 

 

 

Ky është fëmija i tretë i Kate pas një djali dhe një vajze dhe tani në moshën 35 vjeçare pritet të sjellë fëmijën e tretë të Princit William.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *