Komisioni i Ankimimeve dhe Sanksioneve ka vendosur hapjen dhe rinumërimin e kutive për Bashkinë Rrogozhinë.

 

Koalicioni “Bashkë Fitojmë” kërkoi që kutia me votat e votuesve në burg të shpallej e pavlefshme, por kjo kërkesë është hedhur poshtë nga KAS, duke vendosur që të hapen të gjitha kutitë.

 

Në Rrogozhinë u shpall fitues kandidati socialist, Edison Memolla, i cili fitoi me një diferencë prej vetëm 30 votash ndaj kandidatit të koalicionit “Bashkë Fitojmë” në Rrogozhinë.

 

Nga ana tjetër, numri i votave të pavlefshme, mbi të cilat ngrihen dhe pretendimi i opozitës për tjetërsim rezulatit ishte 276 vota.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *