Keshilli Kombetar ka ratifikuar perfundimisht nisjen e procesit zgjedhore per kreun e partise demokratike.

Vendimi i Kryesise se partise pasditen e kesaj te diele per celjen e procesit per kryetarin e partise eshte kaluar edhe ne Keshillin Kombetar pavaresisht debateve qe ka prodhuar edhe kjo mbledhje.

Ne vendim thuhet se kandidatet per kryetar miratohen nga Kryesia e partise ne 23 maj.

Me pas nis fushata nga data 24 maj deri ne 11 qershor, dhe me pas gara do te finalizohet me nje proces votimi nje anetar nje vote ne daten 13 qershor.

Kryetar i Komisionit Zgjedhor ne PD do te jete Jemin Gjana.

Deri tani vec Bashes, pritet qe kandidat te jete edhe Fatbardh Kadilli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *