Kardinali shqiptar Ernest Simoni Troshani ka marrë këtë të martë titullin Filo d’Argento, në Firence.

 

Kryebashkiaku Dario Nardella i dha atij “Vula e Paqes” duke e falënderuar atë për zgjedhjen e Firences dhe mbi të gjitha për aktivitetin e tij të palodhshëm

 

Kardinali shqiptar me lindje dhe fiorentin me adoptim, i persekutuar për 28 vjet nga regjimi i Enver Hoxhës.

 

Filo D’argento është një titull që i jepet personave qe japin kontributin ne ndihme te personave ne disaggio.

Leave a Reply

Your email address will not be published.