Kim Kardashian ka festuar datëlindjen e saj të 39.

Kardashian ka mbledhur bashkëpunëtoret e saj të ngushte, miqtë dhe pjestarët e familjes duke ndarë me ta festën e datëlindjes.

Në një kohë që fikte qirinjte, Kardashian që kishte përkrah partnerin e saj Kanye Ëest, dhuratën më të madhe e mori nga 4 fëmijet e saj.

Ata I kishin përgatitur një pjatë me ushqim enkas për këtë ditë të vecante te mamase se tyre.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *