37 shtetas shqiptarë sistemohen për 14 ditë karantinimi në hotel në Korçë. Prej ditës së  premte ata kanë qënë te bllokuar ne token neutrale ne piken e kalimit kufitar te Kapshtices.

Por këtë të martë pasdite më në fund emigrantët, janë rregjistruar në hyrje të pikës sonë kufitare dhe janë akomoduar në një hotel ne qytetin e Korcës.

Nga ana tjetër prej ditësh në tokë neutrale kanë qënë edhe 13 shtetas të tjerë të cilët dispononin leje të përhershme qëndrimi në Greqi.

Për pasojë këta shtetas janë detyruar të kthehen në shtetin fqinj atje ku ishin me banim të përhershëm.

Ndërkohë 7 shtetasit shqiptarë do të duhet të qëndrojnë të izoluar në hotel duke respektuar rregullat e karantinës për 14 ditë para se të takojnë familjarët e tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *