Subscribe

Vazhdojnë kthimet e shtetasve shqiptare nga policia greke ne piken e kalimit kufitar te Kapshticës. Ky është Andrea Bega nga Lushnja, i cili ka dy ditë që pret në dogane për te kaluar ne anën tjetër te kufirit. Sipas tij, arsyeja e kthimit ishte garancia dhe sasia e eurove, te cilat i ka pasur me vete. Por, duket se as këto nuk kane mjaftuar për te kaluar ne vendin fqinj. Por si Andrea ka edhe shumë të tjetër, në pritje për të kaluar në anën tjetër të kufirit. Burime te siguruara ne policinë tonë kufitare thane se 75 perqind e te kthyerve sipas grekeve figurojnë ne regjistrin e personave me probleme për zonën shengen, ndërsa pjesa sipas grekeve shkoje për pune sezonale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *