7.6 kg lëndë eksplozive janë sekuestruar ketë te shtunë gjate kontrollit te një banesë në fshatin Kurtjes në Memaliaj. Sipas policisë, lënda eksplozive është zbuluar në shtëpinë e Astrit Bilos 57 vjeç, te cilit i jane vene prangat. Uniformat blu sekuestruan në cilësinë e provës materiale:1 kallëp tritol, 600 gramë c4, 6.8 kg lëndë plasëse (dinamit), 12.7 metër fitil zjarrpërcjellës, 45 kapsolla detonatore dhe 1 thikë. Arrestimi i 57-vjeçarit erdhi pasi informacioneve qe ishin siguruar me herët në rrugë operative.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *