Subscribe

Prej 10 ditësh trageti i vetëm i linjës Vlore – Brindisi nuk ka kryer itinerarin e udhëtimeve për ne Itali duke panalizuar qytetaret. Kjo për shkak te riparimit te spirancës, proces qe zgjat disa dite. Por deri tani kompania nuk ka ofruar një zgjidhje alternative për portin e Vlorës.

 

Sipas prefektit te qarkut ne bashkëpunim me qeverinë përkatëse po punohet jo vetëm për zëvendësimin e tragetit te linjës Vlore – Brindisi por dhe për ndryshimin e operatorit.

 

Sipas prefektit Mamaj kjo situate është e përsëritur.

 

Vazhdimisht qytetaret janë ankuar për mungesën e shërbimit nga kompania.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *