Dhjetë ditë pas vdekjes së George Floyd, afro-amerikani që ka ngritur SHBA në protesta, Kanyë West vendosi të pozicionohet duke bërë veprime konkrete.

West ka hapur një fond për të paguar studimet e vajzës 6-vjeçare të Floyd.

Shumë VIP-a kanë shprehur solidaritet dhe mbështetje për njerëzit me ngjyrë në rrjetet sociale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *