Afganët e dëshpëruar janë grumbulluar sërish në aeroportin e Kabulit pavarësisht se kamikazët e ISIS-K vranë 170 vetë një ditë më parë.

 

Fluturimet e evakuimit kanë rifilluar dhe mijëra burra, gra dhe fëmijë vazhdojnë të presin në aeroport për t’i shpëtuar sundimit të talebanëve.

 

Nga sulmi kamikaz 200 persona të tjerë u plagosën, ndërsa 132 u lanë të gjymtuar dhe nuk mund të identifikohen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.