Një tjetër incident është shënuar lëtë tëdielë gjatë votimeve, në një qendër votimi në Kamzës.

 

Sipas policisë një 66 vjeçar ka grisur fletën e votimit, tenton të marrë vulat e komisionit dhe të thyejë kutinë e votimit.

 

I ndaluari është shtetasi Astrit Çuçka, 66 vjeç i cili është paraqitur pranë QV Nr.  1567 dhe pasi ka marrë fletën e votimit, e ka  grisur atë dhe ka tentuar të marrë vulat e QV dhe të thyejë kutinë e votimit

 

Ndërhyrja në kohë e Policisë bëri të mundur kapjen, shoqërimin dhe arrestimine tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published.