Ky imazh ka si personazhe dy kafshë shumë të ndryshme mes tyre. Kjo figurë e dyfishtë ndihmon kapacitetin e trurit të perceptojë dy imazhe që plotesojnë njëri-tjetrin në të njëjtën kohë.

Mjelma

Nëse ky shpend ishte zgjedhja juaj, mund të konsideroheni si një person realist. Në bazën e këtij testi viziv, vizioni yt për botën është logjik dhe analitik, nuk i lini emocionet të ndërhyjnë në linjën tuaj të arsyetimit. I shihni gjërat siç janë dhe nuk provoni t’i imagjinoni ndryshe. Jeni një person pragmatist dhe nuk e keni problem t’u bëni ballë gjërave me intelektin tuaj. Për sa i përket sektorit profesional, kjo gjë ju shërben shumë, por duhet të kujdeseni dhe për ndjenjat.

Ketrushi

Nëse ajo që patë të parën ishte një ketër, hyni tek njerëzit profesionalë. Për këtë jeni një person i drejtperdrejte dhe detajist ndaj çdo gjëje që ju rrethon. Ju pëlqen të bëni çdo gjë për të ndjekur ëndrrat. Ju pëlqen suksesi dhe sforcoheni shumë për t’u rritur në çdo drejtim. Nuk ia lejoni vetes të bëni gabime, por nëse i bëni, siguroheni që të mësoni prej tyre./ LIVING

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *