Subscribe

Kandidati për kryetar në PD, Fatbardh Kadilli kërkon të ketë debat publik mes emrave që janë në garë.

 

Në një deklaratë për mediat, ai i bëri thirrje Kryesisë së PD që të organizojë menjëherë përballjen publike mes tyre.

 

“I kërkoj Kryesisë së Partisë Demokratike sa vijon: Të miratojë sa më parë kandidaturat që kanë kërkuar të jenë në garë; Të miratojë modalitetet për mbledhjen e aktiveve te degëve ku kandidatët me kohe te barabarte të paraqesin platformat e tyre dhe të komunikojnë me anëtarësinë; Të procedojë me ngrirjen e administratës së PD deri në zgjedhjen e Kryetarit; Të pajisjë menjëherë kandidatët me listat e plota të anëtarësisë; Të organizojë tre debate televizive, të hapura për publikun dhe median, me pjesëmarrjen e të gjithë kandidatëve, në Tiranë, Shkodër dhe Vlorë.”

 

Kadilli deklaroi se Partia Demokratike duhet reformuar sepse zgjedhjet e 25 prillit tronditën demokratët.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *