Justin Bieber dhe Hailey Baldwin pas vendimit të tyre për të jetuar në Kanada, kanë rënë në qetsi.

 

Kohët e fundit informacione të ndryshme theksojnë se çifti i shumë komentuar, ka shtyrë ceremoninë martesore fetare, të cilën kishin planifikuar ta bënin në janar dhe ky veprim i habiti të gjithë. Media të ndryshme thanë se çifti nuk është akoma gati për këtë hap.

 

Ndërsa disa burime të tjera kanë thënë se nuk ka asnjë problem midis tyre dhe se po përgatisin listën e të ftuarve. Hailey dhe Justin po presin momentin e përshtatshëm dhe po mundohen të rregullojnë axhendën bashkë me familjarët dhe miqtë e tyre. Fansat kanë spekuluar një sërë arsyesh për shtytjen e ceremonisë, ndër to dhe historia e Justin Bieber me Selena Gomez, megjithatë deri tani nuk është konfirmuar asnjë arsye e tillë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *