Julian Sinanaj, i konsideruar si nje nder vrasësit me pagese me te rrezikshëm ne Shqipëri, ka mohuar disa prej krimeve, për te cilat akuzohet. Ne seancën e zhvilluar sot me dyer te mbyllura, Sinanaj nuk ka pranuar te rrëfeje atentatin me eksploziv ndaj ish-deputetit demokrat Ardian Kollozi, si edhe atentatin ndaj Agron Celes dhe Besnik Dervishajt. Për te terja këto raste, Sinanaj nuk ka dhëne shpjegime, ndonëse me herët ai i ka pranuar këto krime, duke marre edhe statusin e te penduarit te drejtësisë. Burime te Prokurorisë bëjnë te ditur se rrezikon ta humbëse ketë status, nëse do te vazhdoje te mos bashkëpunoje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *