Aktorja Julia Roberts një ndër më të dashurat për publikun, për kontributin e saj në botën e filmit është nderuar me çmimin George Eastman.

 

Muzeu George Eastman në Rochester thotë se do të nderojë aktoren e “Pretty Woman” dhe “Steel Magnolias” më 2 maj.

 

Roberts gjatë 30 vjetëve të fundit ka fituar një çmim akademik dhe tre glob të artë, së bashku me shumë nominime të tjera. Muzeu thotë se themeloi çmimin George Eastman në vitin 1955 si çmimi i parë retrospektiv për të nderuar punën e filmit si një vlerë artistike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *