Julian Deda, anetar I jurisë së Dancing with the Stars, ishte protagonist I debatit edhe në kërcimin mes Aulones dhe Isides, ndonëse të dyja pretenduan se ky ishte një kërcim stript që nuk kishte aspak lidhje me cështje gjinore.

 

Me poshtë kërcënimi mes “Frestyle” mes Aulones dhe Isidës.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *