Subscribe

Mëngjesin e kësaj të marte juglindja është mbuluar nga mjergulla .

 

Policia rrugore ka kërkuar nga drejtuesit e automjeteteve që të bëjnë kujdes, pasi shikimi në kushte të tilla është i kufizuar.

 

Më tepër kujdes gjithnjë sipas rrugorëve drejtuesit e mjeteve duhet të bëjnë në rrugët nacionale aty ku dhe fluksi i mjeteve është më i madh.

 

Për të parandaluar aksidentet në këto akse sektori i qarkullimit ka shtuar patrullat e policisë.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *