Disa janë plot ngjyra dhe piktoreske, të tjerat jashtëzakonisht tërheqëse dhe deri misterioze.

 

Më poshtë ju sjellim 10 shpellat ndër më të bukurat në të gjithë botën.

 

 

 

MARBLE CAVES – PATAGONIA –

 

PHRAYA NAKHON – THAILANDIA –

 

 

GUILIN – KINA 

 

 

SON DOONG – VIETNAM –

 

PETRA – JORDANI – 

 

 

POSTUMIA -SLOVENIA 

 

 

FRASASSI – GENGA – ITALIA –

 

 

SHPELLA E KALTER – CAPRI – ITALIA –

 

 

FINGAL – STAFFA – SCOZIA 

 

 

BENAGIL – ALGARVE – PORTOGALLO 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *