Aktivistët që kundërshtojnë idenë e vaksinimit me detyrim u mblodhën këtë të shtunë sërish në sheshin “Nënë Tereza” për të protestuar.

 

Organizatori Altin Goxhaj dhe tubuesit e tjerë kërkuan që fëmijët të mbrohen nga dozat e vaksinës dhe që studentët të kenë lirinë të studiojnë pa u vaksinuar.

 

E shtuna e javës tjetër do t’i gjejë përsëri në shesh aktivistët, për të zhvilluar protestën e radhës.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *