Pasi u fejuan për herë të dytë Liam dhe Miley Cyrus duket se kanë një marrëdhenie mjaft të mirë edhe në aspektin seksual.

 

“Miley thotë se kurrë nuk kanë qenë më thellësisht në dashuri se sa janë tani. Ata kanë pasur një marrëdhënie sekuale mjaft intensive pasi janë përpjekur për të bërë fëmijë, e kjo me të vërtetë i kanë sjellë ata më afër se kurrë ” tha një i afërm pranë Miley-t.

 

Ata të dy kanë rënë dakord se ata janë në atë etapë të jetës së tyre, që në të vërtetë do të ishin gati nëse do të bëheshin me fëmijë por nuk e kanë më nxitim”, shton shoku i Miley. Edhe pse Miley dhe Liam thuhet se kurrë nuk do të martohen ata janë më të dashuruar se kurrë dhe duken shumë mirë me njëri tjetrin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *