Një studim i realizuar së fundmi ka përfshirë më shumë se 1500 njerëz nga Evropa dhe Amerika, për të rrëfyer pak më shumë nga jeta e tyre në dhomën e gjumit.

 

 

Rezultatet kanë treguar se kjo në fakt varet nga statusi i tyre si edhe nga mosha.

 

 

Ashtu sikurse pritej, njerëzit që janë të lidhur bëjnë seks më shpesh se të tjerët, mesatarisht çdo çift e bën të paktën njëherë në javë.

 

 

Nuk mund të themi të njëjtën gjë për të divorcuarit, të cilët e vuajnë shumë mungesën e seksit, përderisa janë pa ndonjë partner.

 

 

Shumica e të divorcuarve kanë treguar se kanë ndenjur edhe tre vjet pa bërë seks.

 

 

Edhe beqarët vuajnë pak a shumë të njëtin problem, por në intervale kohore më të shkurtra.

 

 

Beqarët bëjnë seks të paktën një herë në dy muaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *