Jennifer Lopez ka shpenzuar shumë kohë me Alex Rodriguez. Dhe teksa xhironte “Shades Of Blue”, ajo sërish ajo e kishte vëmendjen tek ai kur atij i duhej diçka.

 

 

Të premten, artistja 47-vjeçare u pa me të dashurin e saj 41-vjeçar, kur vizitoi stadiumin “Yankee” në Bronks, për një intervistë.

 

 

Këngëtarja e “Niu Tu Ni Yo” u pa duke bërë një video dhe në stadium. Kur ajo fliste për Alex, ajo e quajti atë baby sërisht.

 

 

“Ai është një qenie njerëzore shumë bujare me familjen e tij, me miqtë e tij, me mua”, – tha J Lo për të dashurin e saj. “Ai është i dashur dhe i ëmbël, i aftë dhe i përgjegjshëm dhe ka të gjitha gjërat e bukura që një njeri do doja të kishte’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *