Jennifer Lopez dhe Alex Rodriguez janë duke përfituar nga e gjithë romanca që ka për të ofruar Parisi!

 

 

Jennifer dhe Alex, që janë ende në fazën e parë të lidhjes së tyre dhe po shijojnë pushimet në Francë ku dukeshin po me aq stil sa dhe vendasit.

 

 

Të kapur për dore, çifti ishte drejtuar për në destinacionin e tyre të radhës, muzeun e Louvre.

 

 

Jenn dhe Alex kanë hedhur disa hapa të rëndësishëm ndërkohë, duke përfshire edhe prezantimin me familjen. Shpresojmë që gjërat mes tyre të vijojnë po kaq mirë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *