Demi

 

Do të ndodhë kur më së paku prisni. Ai person do të shfaqet vetë dhe do ta pushtojë zemrën tuaj. Kjo nuk do të jetë romancë e zakonshme, do të shndërrohet në diçka shumë të madhe.

 

Virgjëresha

 

Te ju dashuria nuk do të vijë vetvetiu. Duhet patjetër duhet të jeni më aktiv që të silleni dhe të njihni njerëz. Shkoni në vende ku mbahen tubime të mëdha, sepse mu atje vend ju pret personi i ëndrrave tuaja.

 

Gaforrja

 

Kjo është koha e duhur të filloni lidhje serioze. Njohja e re mbase ju tingëllon jopremtuese, mirëpo nga dita në ditë do të jeni gjithnjë e më të dashuruar. Në çdo takim simpatitë do të rriten, mirëpo se si do të zhvillohen gjërat, varet vetëm nga ju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *