Një gazetar rus dhe fitues i Çmimit Nobel për Paqen u shpreh se ai dhe kolegët e tij janë “të brengosur” për sulmet ruse ndaj Ukrainës.

 

Dmitry Muratov shtoi se njëkohësisht po ndihen të turpëruar.

 

Ai akuzon Putin se “po luan me një buton bërthamor sikur të ishte një çelës i një makine të shtrenjtë”.

 

Muratov fitoi Çmimin Nobel për Paqe në vitin 2022 si mirënjohje për luftën e tij mbi lirinë e shprehjes në Rusi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *