Per shkak te termetit te 26 nentorit, partia demokratike ka vendosur te anulloje aktivitetet per diten e saj te krijimit dhe fondet e parashikuara do te shkojne per familjet qe vuajne pasojat e lekundjeve te forta. Ne mungese te aktiviteteve, lideri i opozites Basha ka vendosur te percoje nje mesazh nepermjet rrjeteve sociale.

Basha ka theksuar se ne 29 vjet partia demokratike ka qene partia e shpreses per shqiptaret.

“Sot shqiptarët i kanë sytë nga ne për të finalizuar misionin për të cilin u themelua partia demokratike si garante e lirisë, e demokracisë dhe e mirëqenies së qytetarëve shqiptarë”, shkruan ne kryetari i PD, Basha.

Sipas liderit te opozites shqiptarët meritojnë të votojnë të lirë për qeverisjen e tyre dhe meritojnë një qeveri që punon për mirëqenien.

 

 

Postimi i plote i Bashes:

 

Liri – Demokraci! 29 vjet më parë këto 2 fjalë ishin oksigjeni që rikthyen në jetë një komb, i cili ra në errësirën e diktaturës më të egër komuniste për gati 5 dekada. Liri – Demokraci është guri i themelit që ngriti në këmbë shtëpinë e demokratëve, shtëpinë e shqiptarëve që e donin Shqipërinë si gjithë Europa.

Për 29 vite, Partia Demokratike ia ka dalë të jetë partia e shpresës. Kjo është arritja jonë më e madhe në këto 29 vjet. Sot shqiptarët i kanë sytë nga ne për të finalizuar misionin për të cilin u themelua Partia Demokratike si garante e lirisë, e demokracisë dhe e mirëqenies së qytetarëve shqiptarë.

Shqiptarët meritojnë të votojnë të lirë për qeverisjen e tyre, ata meritojnë një qeveri që punon për mirëqenien e tyre, që respekton fjalën e lirë dhe të drejtën e pronës, një qeveri që bën më të mirën për të siguruar të ardhmen e qytetarëve të saj! Fëmijët tanë meritojnë të rriten si shqiptarë europianë në Shqipërinë tonë të bukur, Shqipërinë si gjithë Europa! Dhe së bashku do ta bëjmë realitet!
Gëzuar 29 vjetorin e themelimit të Partisë Demokratike!
Zoti e bekoftë Shqipërinë!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *