Fermerët diskutuan lidhur me Buçkon, të cilin e përshkruajnë si një person të drejtë. Xhesika tha se e “zhyt” me sy Buçkon, teksa ky i fundit ishte prezent dhe vetëm nënqeshi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ferma VIP Albania (@fermavip.al)

Ndonëse të gjithë iu referuan si person i qetë, Buçko kundërshtoi duke thënë se është shumë nevrik dhe i paparashikueshëm kur acarohet.

“I qetë? Kush është i qetë? Nuk më keni parë me nerva, se kur bëhem unë me nerva tunden themelet e shtëpisë”, tha ai.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ferma VIP Albania (@fermavip.al)

Ferma Vip 1 dhe Ferma Vip 2 janë kanalet e paltformës Tring ku mund të ndiqni 24 orë në shtatë ditë të javës çdo gjë që ndodh brenda rrethimit të Fermës VIP./vizionplus.tv/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *