Reperi dhe producenti i njohur Jay-Z ka nënshkruar një marrëveshje 10-vjeçare në vlerë prej 200 milionë dollarë me promotorin e turneve Live Nation.

 

 

Ylli i muzikës rap njoftoi të enjten për marrëveshjen, e cila do të vazhdojë marrëdhënien e tij me kompaninë, një lidhje e cila filloi në vitin 2008.

 

 

Live Nation ka prodhuar një numër të madh të paraqitjeve live të Jay-Z, duke përfshirë bashkëpunimet e tij të fundit me Beyonce dhe Justin Timberlake.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *