Pasi u bë baba për herë të dytë e të tretë, Jay-Z ka dhe diçka tjetër për të festuar këto ditë.

 

 

Ai kryeson Billboard për herë të 14 duke vazhduar rekordin e tij për albume të pozicionuara në vendin e parë.

 

 

“4:44” u fut në listë një javë pasi Jay-Z e publikoi atë në CD dhe iTunes.

 

 

Albumi u publikua në 30 qershor eksluzivisht për Tidal stream. Jay-Z është në garë vetëm me “The Beatles”, që numërojnë 19 albume të pozicionuara në vend të parë në Billboard.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *