Ka qenë një krizë ankthi ajo që ka bërë që këngëtari të përjetojë një ndjenjë frike të tmerrshme  ndërkohë që po performonte në Ribeira Grande, dy ditë më parë.

 

“Unë pata një krizë ankthi në skenë përpara 12 mijë njerëzve sot dhe askush nuk më kuptoi por mendova se do të vdisja në skenë. Kjo është gjëja më e frikshme që kam përjetuar ndonjëherë në jetën time por i vlerësoj fjalët tuaja të mira. Faleminderit të gjithëve për gjithçka.”,- ka shkruar Arthur në Tëitter.

 

Për fat gjithçka ka tejkaluar edhe pse mendohet se gjithçka ka ardhur për shkak të mbingarkesës dhe stresit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *