A e dini se në aplikacion e shumë përdorur Whatsapp mund të ndryshoni shkrimin? Mund të shkruani me bold, italics apo tekst të nënvizuar.

Për të shkruar italics, duhet që para textit të vendosni vizat poshtë. Psh: _text_

 

Doni të shkruani një fjalë bold? Atëherë vendosni para dhe pas yjet, si psh: *text*.

 

Për të nënvizuar një fjalë duhet të shkruani kështu : ~text~. Mund ta provoni edhe ju sa herë të flisni me miqtë tuaj!

//Tring.al

Leave a Reply

Your email address will not be published.