Majk është një nga reperat më të suksesshëm në trevat shqiptare. Shumë njerëz e dallojnë menjëherë zërin e tij, pasi ka një stil të veçantë të të kënduarit dhe repon shumë shpejt. Jo shumë njerëz e kanë këtë aftësi pasi kërkon shumë përqendrim dhe aftësi në të kontrolluarin e zërit e këtë Majk di ta bëjë më së miri.

 

 

Pak minuta më parë, ai ka postuar një video ku është duke bërë ritualin e mëngjesit që, sipas tij, e ndihmon të mbajë zërin në formë. Duke qenë se Majk jep koncerte pothuajse çdo fundjavë, ai duhet të kujdeset shumë për zërin dhe pikërisht këtë sekret e ka ndarë me ndjekësit e tij. Keni dëgjuar shpesh kur thonë se të konsumosh një vezë të pabërë në mëngjes të bën mirë për zërin. Majk e ndjek plotësisht këtë këshillë.

 

 

“Duke pirë vezë për zërin”,- shkruan reperi bashkangjitur videos.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.