Stresi është ndër artistët më të pëlqyer nga shumë të rinj. Së fundmi ai ka postuar një foto ku ju mund të shikoni se si dukej ai kur ishte një djalë.

 

Nga një fëmijë i vogël me balluke mbi ballë, ai tashmë vjen me shumë stil në veshje dhe në muzikë.

 

I bërë nostalgjik për të kaluarën e tij ai ka publikuar një fotografi nga fëmijëria.

 

“Sekretet i koleksionoj qysh i vogël le mo tash. Unë boj sikur s’di po i di te tana. Djalë i keq përjetë”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *