Menjëherë pas zgjidhjes së situatës, aeroporti “Nënë Tereza” bëri një sqarim për rinisjen e fluturimeve. Në “Facebook”, TIA tha se nuk ka ende orare për udhëtimet e nesërme me avion, ndërsa shpjegoi sesi do të fluturojnë ata qytetarë që kishin prerë biletën për në Dubai këtë të enjte.

 

“Ende nuk ka një orë të saktë për rifillimin e nesërm të fluturimeve. Sapo ta kemi si njoftim, do ta lajmërojmë menjëherë. Pasagjerët e flydubai që kanë prerë biletën për në Dubai dhe e kanë fluturimin ditën e sotme, i bëjmë me dije ata dhe operatorët turistikë se udhëtimi do të kryhet nga aeroporti i Podgoricës dhe deri atje do të transportohen me autobuzë. Janë të lutur të paraqiten brenda terminalit të TIA-s për dhënien e dokumentacionit të nevojshëm për këtë udhëtim. Njoftojmë gjithashtu se pasagjerët e itinerarit Dubai – Tiranë po me flydubai, se avioni do të ulet në aeroportin e Podgoricës sot në mbrëmje, me një parashikim 18.30 orë lokale, kështu që operatorët turistikë janë të lutur të kujdesen për transportin e tyre nga Podgorica në Tiranë me autobuzë.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.