Crystal Gardenia është frymëzuar nga dashuria e Kardashian për gardeniat. Ajo filloi me një dhuratë nga babai i saj, shpjegon ajo në një njoftim për shtyp. Pas një udhëtimi biznesi në Nju Jork, ai u kthye me një parfum që kishte aromë si lule tropikale. “Është një gjë që unë ende e kam dhe i mbaj si thesar kujtimet që ai më ngjall kur shoh shishen”, thotë ajo.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *