Higjiena e gojës është një ndër detajet për të cilën secili nga ne duhet të bëjë kujdes dhe vëmendjen më të madhe në të gjithë këtë duhet të ketë furça e dhëmbëve.

 

Ekzistojnë 100 deri 200 lloje të baktereve që jetojnë në gojën tuaj dhe të gjitha ato përfundojnë në furçë.

 

Pasi të keni përfunduar duke larë dhëmbët, duhet ta lani mirë furçën, dhe mirë do ishte që ta dezinfektonit me uthull, të paktën një herë në javë.

 

Informacionet e ndryshme bëjnë me dije se për të pasur një shëndet të mirë është e rëndësishme që furçën ta ndërroni një herë në tre javë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *