Miqtë janë dhe personat më të rëndësishëm për të gjithë ne, janë ato që na mbushin jetën me lumturi dhe janë të gatshëm të gjenden pranë për shumë probleme.

 

Njerëzit që i takojmë gjatë jetës jo gjithmonë mund të jenë dhe persona që mund të jenë miq për një kohë të gjatë me ne.

 

Kjo është një gjë e mirë për ta pranuar, pasi që zakonisht është një lloj i njerëzve që është vetëm për ju.

 

Më poshtë janë disa prej llojeve të njerëzve që duhet t’i keni në jetën tuaj tërë kohën!

 

Miqtë komikë

Ky lloj i miqve është posaçërisht për t’ju bërë të qeshni e të qeshni. Ata zakonisht gjejnë mënyra më të mira për t’ju ndihmuar të qeshni dhe ta shijoni jetën çdo sekondë. Ndonjëherë ky lloj i miqve ju ndihmon se si ndonjëherë nuk duhet ta merrni çdo gjë me seriozitet dhe të argëtoheni më shumë.

 

Miqtë terapeutikë

Ky lloj i miqve shërbejnë si terapist për streset emocionale. Ata janë të aftë t’jua dëgjojnë sekretet më të thella e më të errëta pa ju gjykuar ndonjëherë.

 

Miqtë optimistë

Ky lloj i miqve ju ndihmon të motivoheni. Zakonisht këta shok/shoqe ju inkurajojnë dhe gëzohen për sukseset që i korrni.

 

Miqtë që ju mësojnë

Këtij lloji të miqve iu pëlqen të japin këshilla të mahnitshme dhe ta ndajnë mençurinë me tjerët. Gjithmonë ka hapësirë për të mësuar më shumë, e prej këtyre miqve mësoni shumë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *