Subscribe

Është koha për pushime. Bashkë me kremin per t’u mbrojtur nga dielli, në çantën tuaj të pushimeve nuk duhet të mungojë një revistë dhe dy libra. E përgjigjen se çfarë duhet të lexoni gjatë kësaj kohe, padiskutim e gjeni në botimet ‘Living’. Verën e shkuar aventura e vajzës angleze dhe detektivit në kërkim të saj ishte një nga alternativat e botimeve ‘Living’. E pas këtij suksesi, këtë verë është në shqip edhe një tjetër titull nga Daniel Silva.

 

Por nëse një histori spiunazhi nuk ju grish, botimet ‘Living’ sjell alternativa edhe për më romantikët apo të apasionuarit pas historive të vërteta. E sikurse është bërë traditë, edhe revista ‘Living’ vjen në dy numra të ndryshëm. Mes alternativave zgjidhni një prej tyre e mos harroni ta fusni në çantën e plazhit librin tuaj.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *