Seriali më i ndjekur i të gjithë kohërave, “Game of Thrones” do të rikthehet më shpejt nga se ju e mendonit.

 

Të gjithë fansat janë në pritje të sezonit të tetë dhe të fundit, që do të vijë shumë shpejt. Lajmi është zbuluar nga HBO, që konfirmoi se seritë e reja do të fillojnë në prill të vitit 2019.

 

Thuhet se në këtë sezon do ketë më pak episode, por secili prej tyre do zgjasë më shumë se një orë.

 

 

Db Milano 11/11/2018 – campionato di calcio serie A / Milan-Juventus / foto Daniele Buffa/Image Sport
nella foto: Gonzalo Higuain

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *